ŽITO d.o.o. Osijek

Vaš pouzdan partner.
Trenutno ste na:   Početna O nama Općenito

 

Općenito

Poslovanje Žito d.o.o. od prvotne orijentacije ka veleprodaji žitarica i proizvodnji brašna dinamična poslijeratna tržišna kretanja u zadnjih desetak godina usmjerila su ka širem spektru aktivnosti u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i trgovini od veleprodaje, distribucije i maloprodaje poljoprivrednih roba do proizvodnje svinja, junadi i mesa.

Poslovanje se danas odvija kroz dvije poslovne divizije:

01 DIVIZIJA TRGOVINE - veleprodaja žitarica i mineralnih gnojiva, sredstava za zaštitu zdravlja životinja, sredstava za zaštitu bilja i sjemenske robe.

02 DIVIZIJA PROIZVODNJE - svinjogojstvo, proizvodnja stočne hrane i prodaja svinja,
junadi i mesa
.

Takva poslovna organizacija povezuje Žito d.o.o. s poljoprivrednim tvrtkama i poljoprivrednim gospodarstvima u dvosmjerni vrijednosni lanac.

Kupci primarnih inputa u poljoprivrednu proizvodnju – više od 1.000 proizvoda u portfelju – ujedno su i dobavljači proizvoda ratarske proizvodnje koje Žito d.o.o. koristi za spravljanje stočne hrane u vlastitoj tvornici te u proizvodnji svinja i junadi, ali i velikim dijelom realizira na domaćem i inozemnom tržištu.

U strukturi prihoda prednjače prihodi od prodaje poljoprivrednih proizvoda i repromaterijala dok drugu skupinu prihoda po visini čine prihodi ostvareni od svinjogojske proizvodnje.

 

Kontakt

Žito d.o.o. - Kontakt podaci

Žito d.o.o.


Ðakovština 3, 31000 Osijek
T: +385 (0)31 23 55 00
F: +385 (0)31 20 99 49
POŠALJITE NAM UPIT NA:
info@zito.hr

Kako do nas?

Žito d.o.o. - Kako do nas?

Upitnik

Cijena stanova u odnosu na kvalitetu je po vama:
 

Posjetitelji

Trenutno aktivnih posjetitelja: 19